A ndiheni ndonjëherë që të qënit të ndershëm ju ka lënë mbrapa?

Natyrisht, askush nuk dëshiron ta besojë këtë, por në një botë ku me sa duket qeni-ha-qenin, secili prej nesh mund të zhgënjehet.

Mund të duket se njerëzit e ndershëm nuk shkojnë askund, ndërsa gjarpërinjtë pa asnjë meritë kanë rrëshqitur përpara.

Po aq shumë sa kjo mund të duket e vërtetë, është vetëm një pjesë e tregimit dhe në shumë mënyra është një iluzion.

Kjo është një përshtypje e zakonshme e rreme, sepse ndërsa po lëvizni, ndonjëherë, në varësi të vendit ku keni filluar, kaloni nëpër një shtresë njerëzish që nuk ja kanë dalë, shumë prej tyre, për shkak të problemeve të integritetit.

Pra, duket sikur nuk ka integritet askund, dhe një person i ndershëm është i dënuar.

Ka edhe njerëz në atë nivel që janë pa eksperiencë me suksesin dhe nuk dinë si të aktualizojnë vizionet e tyre; ata janë në mënyrë efektive disfunksionalë.

Dhe pastaj, ka njerëz që janë haptazi të dëshpëruar.

Disa nga këta njerëz kanë bërë shumë më pak se disa vendime fisnike në kohë të vështira, sepse ata po vepronin nga frika dhe nga një këndvështrim pengues .

Unë e quaj këtë DMP’s: dëshpërim, mosfunksionim dhe pandershmëri.

Por nëse ju vazhdoni të jeni të qëndrueshëm dhe të vërtetë ndaj udhëtimit tuaj parimor, me kalimin e kohës mund të ngriheni mbi mjegullën e dëshpërimit.

Suksesi i vërtetë dhe i thellë është një udhëtim i integritetit të plotë. Ashtu si një avion që kalon mbi retë e bubullimat e errëta me një shpërthim dielli, përfundimisht ju kapërceni në një nivel të ri, ku është ekzakt e kundërta dhe ku pothuajse çdo person i suksesshëm që ju takoni, i freskët, ka një standard të lartë të sjelljes; asnjëherë e përsosur sigurisht, por e mirë.

Kjo është, sikur ti ke gjetur fisin tënd; ato që janë në ngjashmërinë tuaj.

Duhet durim, durim dhe vullnet i fortë për të bërë mirë, por nëpërmjet gjithë kësaj, nëse provoni herë pas here që ju keni integritet, do të përmbushni përfundimisht suksesin që ju gjithmonë e dinit që është e shkruar për ju.

Qëndroni të vërtetë ndaj idealeve tuaja dhe u jepni atyre dhuratën e energjive dhe përpjekjeve tuaja me gjithë zemër.

You may also like...

Popular Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *