Pse Shëndeti Mendor është po aq i rëndësishëm sa Shëndeti Fizik

Shëndeti juaj mendor luan një rol të madh në atë se sa mirë ndiheni në baza ditore. Kur bëhet fjalë për shëndetin dhe mirëqenien, gjëja e parë që shfaqet në kokën e shumicës së njerëzve është shëndeti fizik. Ata flasin për stërvitje, vrap, për sport, të shkojnë ne palestër, etj. Por ata kurrë nuk flasin vërtet për shëndetin e tyre mendor. Shëndeti …

Një baba i vërtetë nuk është ai që paguan ushqimin në tavolinë, por ai që e kupton se familja vjen e para.

Çdo burrë mund të bëhet baba. Çdo burrë mund të krijojë jetën. Sidoqoftë, duhet dikush i veçantë për të ushqyer, formuar dhe dashuruar atë jetë. Një baba i vërtetë nuk është ai që bën para të mjaftueshme për të blerë për gruan dhe fëmijët e tij dhurata të shtrenjta ose t’i marrë ato me pushime …

Depresioni: Disa shenja dhe këshilla

Shenjat dhe simptomat e depresionit ndryshojnë nga personi në person, por në përgjithësi ato përfshijnë: Ndjenja të trishtimit, boshllëkut ose mungesë e shpresës,Shpërthime të zemërimit, nervozizmit apo zhgënjimit, edhe për çështjet më të vogla; Humbje e interesit apo kënaqësisë në shumicën e aktiviteteve normale; Pagjumësi ose të kaluarit shumë kohë duke fjetur,Lodhje dhe mungesë e …